Förskolebarn på besök!

Bibliotek Barnstugan

Bibliotek Barnstugan är öppen för familjer i området på onsdagar, kl 16 till 17:30pm. Förskolor och dagismammor är välkomna att besöka oss onsdagar på morgonen. Skriv till oss för att boka en fin möjlighet för de minsta som älskar böcker. Vi var jätteglada att ha avdelningen Snusis från förskolan Kroppås hos oss den här veckan. Förskolelärarna läste flera böcker högt ute i trädgården, barnen valde deras favoriter inne i biblioteket och på slutet dansade vi tillsammans. Nu har Snusis sitt egna bibliotekskort: "Tänk om... visboken, av Lena Sjöberg", var den magiska boken de lånade. Boken kommer med en CD vars låtar är underbart poetiska. Vi brukar att lyssna på skivan i högtalaren i vår trädgård när vi har gäster. Fantastiska barn och förskolärare, tack så mycket! Vi ses snart igen!