Back to All Events

Nov 29 - Avslutningsfest: BOK-DISCO-POESI!

AVSLUTNINGSFEST: BOK-DISCO-POESI!

Mitt bland stjärnor Lotta Olsson Olof Landström

Efter 12 veckor så gör vi nu en avslutningsfest för att tacka och fira den succe som var vår första säsong. Vi är imponerade över att se hur vår lilla dröm utvecklades: från ett frö till fantastiska möten när underbara böcker lästes högt; mer än 130 böcker har lånats ut; vi hade flera familjer som kom ofta och varie onsdag hade vi alltid någon ny som kom för första gången. Det känns som en vacker flod som sjunger poesi i kvarteret. Nu i vinter tar vi en paus: trädgårds mini barnbiblioteket öppnar igen i februari 2018. Kom och fira med oss med vårt BOK-DISCO-POESI!

Schema

Från 16 till 16:30 -  Barnen lämnar tillbaka böckerna de läst; äter frukt och saft, läser fritt med andra (Om det inte regnar så är vi ute). Om barnen vill låna en bok får de gärna det, men föräldrarna bör komma förbi senast den 10 december för att återlämna dem i brevlådan.

16:30-16:45 -  Vi går in i stora huset. Sockerkaka på bordet :) 

16:45 - 17:10 - BOK-DISCO-POESI - Barnen kan ta med sig disco-kläder, accessoarer eller ritningar med deras favoritbok-karaktär. Vi ska spara dem på Biblioteks-tavlan till nästa år. Vi lyssnar på musik, dansar och läser dikter högt. Ta gärna en favorit dikt och läs for osso! Performances är alltid välkomna! 

17:10 - 17:30 - Vi skålar med lite vin och varma långa kramar! Tack så mycket!!!!

OSA! Anmäl er här senast kvällen Nov 28. 

Har ni läste bloggen?

Name *
Name
Är det ok att Swisha 40SEK för barn över 2år? Vuxna är gratis.
(070-6001788)
Vill du vara med Bibliotek Barnstugans Whatsapp-grupp?
Phone
Phone
Earlier Event: November 22
Nov 22
Later Event: May 27
Maj 27 (Söndag)